01 jul 2021

Repair Café Windmolenbroek op vrijdag 20 augustus

Vrijdagmiddag 20 augustus is er weer een Repair Café in het Noaberhoes aan de Gors. Om rekening te houden met de 1,5 m maatregel, blijven we dit nog in aangepaste vorm doen. U kunt uw defecte apparaat ’s avonds tussen 19.00 en 20.00 uur telefonisch aanmelden op tel.nr. 06-53887856. Er wordt dan afgesproken hoe laat u uw reparatie op vrijdag tussen 12.00 en 13.30 uur kunt brengen.  Op de vrijdagmiddag dient u telefonisch bereikbaar te zijn om, indien nodig, zelf een onderdeel voor de reparatie te kunnen halen. Als uw reparatie gereed is, wordt u gebeld om het diezelfde middag op te halen. Voor de reparaties vragen wij een vrijwillige bijdrage. U kunt slechts 1 apparaat ter reparatie aanbieden.

Onze reparateurs wisten de afgelopen periode weer vele problemen op te lossen en repareren ca. 75 % van de ingebrachte reparaties, dus:

“ Weggooien: nee! Naar het Repair Café ermee !

Hebt u een technische achtergrond en vind u het leuk om defecte apparaten uit elkaar te halen…… en samen met collega-vrijwilligers een oplossing te vinden om het technische euvel te verhelpen?????? Kom dan eens vrijblijvend een kijkje nemen bij ons repair café.