Donderdag 2 september repair café in het Noaberhoes

24 aug 2021

De vrijwilligers van Repair Café Windmolenbroek staan deze keer op donderdagmiddag 2 september weer klaar. Tussen 12.30 en 15.30 kunt u terecht voor reparaties in het Noaberhoes.

Het is niet meer nodig om uw reparatie vooraf telefonisch aan te melden. U kunt uw reparatie van 12.00 tot 13.30 uur brengen. U meldt zich bij de gastvrouwen, vult een inschrijfformulier in en laat de reparatie achter. U wordt gebeld, zodra de reparatie klaar is, of wanneer er een nieuw onderdeel in moet.

Het Noaberhoes heeft een groep zeer enthousiaste reparateurs, die circa 70 % van de ingebrachte reparaties, weet te repareren. Bij een lastige klus merk je de kracht van samenwerking. De reparateurs buigen zich dan gezamenlijk over het probleem en komen met hun diverse technische kennis meestal tot een oplossing.

Dus ……. is uw stofzuiger, koffiezetapparaat, bladblazer, platenspeler, combi-oven, scheerapparaat, radio, klok, lampje, snoeischaar enz. stuk?? Kom dan op donderdag 2 september naar het Noaberhoes aan de Gors 2-6 in het Windmolenbroek.

Repareren en hergebruiken betekent minder afval, minder gebruik van grondstoffen en duurzaam leven.

Voor reparaties betaalt u een vrijwillige bijdrage.  Pinnen is niet mogelijk.

U kunt slechts één reparatie aanbieden.

Bent u technisch en wilt u eens in de 2 weken op vrijdagmiddag ons gezellige, technische team komen versterken? Kom dan eens een kijkje nemen. Het repair café is nu eenmalig op donderdagmiddag. Daarna zijn wij weer in de oneven weken op vrijdagmiddag van 12.30 uur tot 15.30 uur actief met reparaties in het Noaberhoes.