repair cafe WMB

Repair Café in het Windmolenbroek

Vrijdagmiddag 10 december staan de reparateurs van Repair Café Windmolenbroek weer voor u klaar. Dit is de laatste reparatiemiddag voor de feestdagen. In verband met de beperkte ruimte en de coronamaatregelen doen we dit in aangepaste vorm. U kunt uw defecte apparaat ’s avonds tussen 19.00 en 20.00 uur telefonisch aanmelden op tel.nr. 06-53887856. Er wordt dan afgesproken hoe laat u uw reparatie op vrijdag 10 december tussen 12.00 en 13.30 uur kunt brengen bij het Noaberhoes aan de Gors 2. Let op: vol is vol!

Op de vrijdagmiddag dient u telefonisch bereikbaar te zijn om, indien nodig, zelf een onderdeel voor de reparatie te kunnen halen. Als uw reparatie gereed is, wordt u gebeld om het diezelfde middag op te halen. Voor de reparaties betaalt u een vrijwillige bijdrage. Pinnen is niet mogelijk. U kunt slechts 1 apparaat ter reparatie aanbieden.

Tijdens de vorige reparatiemiddag op 26 november werd er weer veel gerepareerd: de knop van een oventje is hersteld met behulp van een printje uit een 3d printer; de accu van een boormachine kreeg een flinke boost, waardoor die het weer deed; een stoel werd gelast; een klok die was gevallen, wisten de heren te repareren enz. enz.

Ook een naaimachine deed het met een paar nieuwe weerstandjes, weer prima, zodat de eigenaresse eindelijk haar rok af kon maken.

Al met al was het weer een nuttige en gezellige reparatiemiddag in het Noaberhoes,

Dus:  “ Weggooien: nee! Naar het Repair Café ermee!”

Voor reparaties betaalt u een vrijwillige bijdrage, onze fooienpot kent geen pin!

 

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *