AFGELAST —- spreekuur woonomgeving WMB

START spreekuur Woonomgeving Windmolenbroek

Het Noaberhoes Windmolenbroek (De Gors 4) start vanaf woensdag 15 december wekelijks op woensdagmiddag van 13.00-14.00 uur een spreekuur voor bewoners van het Windmolenbroek. Zij kunnen er terecht met klachten over de woonomgeving. Die klachten melden we desgewenst op hun naam op de website van de gemeente: ‘meteen melden’ (www.almelo.nl/meteen-melden).

Zo nodig verwijzen we hen naar de juiste instantie die het probleem kan oplossen. Zij die problemen hebben met deze digitale aanmelding (alleen voor eenvoudige klachten), kunnen bij ons terecht op het wekelijks spreekuur. Bij voorkeur van te voren telefonisch aanmelden op ons telefoonnummer 06 17 917 648. Mochten klachten niet binnen de afgesproken termijn worden opgelost, dan willen wij dat graag van de bewoner horen. Wij zullen dan contact opnemen met de gemeente.

Ook voor meer ingrijpende klachten kan men bij ons terecht en zullen we in actie komen als er veel meer van dezelfde klachten bij ons worden gemeld. We hebben als voorbeeld momenteel al diverse klachten gehoord over te hard rijden op de Zeven Bosjes, ter plaatse van de toegang/zebrapad naar het winkelcentrum De Gors. Daarvoor is een melding op de gemeentelijke website ‘meteen-melden’ niet geschikt, maar is overleg met de gemeente meer op zijn plaats.

Kees Kok

Marinus Trommel

Zie ook website: www.noaberhoeswindmolenbroek.nl

en facebook:       noaberhoes windmolenbroek

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *