Repair Café WMB

16 jun 2021

Vrijdag 25 juni weer Repair Café in het Windmolenbroek
Vrijdagmiddag 25 juni staan de reparateurs van Repair Café Windmolenbroek weer voor u klaar. Wegens de beperkte ruimte blijven we dit voorlopig nog in aangepaste vorm doen.
U kunt uw defecte apparaat ’s avonds tussen 19.00 en 20.00 uur telefonisch aanmelden op tel.nr. 06-53887856. Er wordt dan afgesproken hoe laat u uw reparatie op vrijdag 25 juni tussen 12.00 en 13.30 uur kunt brengen. Bij teveel aanmeldingen, moeten we een afspraak maken voor het volgende café, 2 weken later.
Op de vrijdagmiddag dient u telefonisch bereikbaar te zijn om, indien nodig, zelf een onderdeel voor de reparatie te kunnen halen. Als uw reparatie gereed is, wordt u gebeld om het diezelfde middag op te halen. Voor de reparaties betaalt u een vrijwillige bijdrage. U kunt slechts 1 apparaat ter reparatie aanbieden.
Onze reparateurs repareren ca. 75 % van de ingebrachte reparaties, dus:
“ Weggooien: nee! Naar het Repair Café ermee!”
Nu de coronamaatregelen verder versoepelen, willen we ons team van reparateurs graag uitbreiden.
Hebt u een technische achtergrond en vind u het leuk om defecte apparaten uit elkaar te halen…… en samen met collega-vrijwilligers een oplossing te vinden om het technische euvel te verhelpen??????
Bent u in de oneven weken op vrijdagmiddag van 12.30 tot ca 16 uur beschikbaar?
Meld u dan aan als reparateur bij Repair Café Windmolenbroek in het Noaberhoes aan de Gors 2 via bovengenoemd telefoonnummer.